پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
نقل قول:
قطبی متاسفانه راضی نمیشه کریم رو بذاره هافبک دفاعی ، چه برسه به دفاع مرکزی :1. (38):
منم موافقم که باقریها باید بره روی نیمکت
به نظرم قطبی یه بار دیگه باید حیدری - آتسو رو امتحان کنه
سپاس
به نظرم بیشتر از این که یه بازیکن خوب باشه تو دفاع باید ترکیب دفاعی منسجم و خوبی داشته باشیم!!!می دونین یعنی هماهنگ باشن...شاید نگاه به پارسال کنیم ببینیم که نه سپهر حیدری و نه نصرتی بازیکنای دفاعی خیلی عالی نبودن اما همینا کسایی بودن که باعث شدن پرسپولیس تو 10 هفته ی خر نبازه و حتیتو 6 7 هفته گل هم نخوره...اما امسال وقتی نصرتی نیست انگار سپهر هم نابود شده...من این باقری ها رو با این که قبولدارم خیلی خوب نیست اما هماهنگ می بینم با ترکیبات دفاعی که قطبی می ذاره تو زمین...آتسو از همشون بهتره اما با بقیه قاطی می کنه...!!!امیدوارم که هماهنگی اتفاق بیفته...اگز به نفر نگاهکنیم من هم سپهر رو با آتسو ترجیح می دم چ.ن هم فیزیک خوبی دارن هم هوش اما همیهنگ باید بشن...!:great:
به نمايندگي از بازيكنان و به دليل نتايج اخير
باقري از مديران باشگاه و كادر فني پرسپوليس عذرخواهي كرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به نمايندگي از طرف بازيكنان، به دليل ناكامي هاي اخير از مديران و كادر فني عذر خواهي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از گفت و گو با بازيكنان پرسپوليس، پيش از ترك تهران از مديران و كادر فني پرسپوليس به دليل ناكامي هاي اخير به نمايندگي از بازيكنان عذرخواهي كرد.
باقري كه همراه تيم ملي تهران را به مقصد قطر ترك كرده است، خطاب به مسئولان باشگاه گفت، بازيكنان در نتايج اخير مقصر هستند و بايد ياد بگيريم به خوبي نكات تاكتيكي مربيان را در زمين پياده كنيم.
باقري با تاكيد بر اين نكته كه بازيكنان بايد تا دقيقه 90 براي موفقيت تلاش كنند، ابراز اميدواري كرد هواداران نيز تا انتهاي بازي ها حوصله به خرج داده و مانند بازي مقابل صباباتري از دقيقه 75 عليه تيم شعار ندهند.
براي انجام مذاكرات
رحمان رضايي فردا بعد از ظهر به باشگاه پرسپوليس ميرود
خبرگزاري فارس: رحمان رضايي براي انجام مذاكرات، فردا بعد از ظهر راهي باشگاه پرسپوليس ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از توافقات اوليه مسئولان پرسپوليس و افشين قطبي مبني بر جذب يك مدافع، قرار است ايم بازيكن فردا بعد از ظهر براي انجام مذاكره به باشگاه برود.
در صورت توافقات اوليه، رضايي در تمرين اين تيم تهراني شركت خواهد كرد.
به دستور پزشك معالج
واعظي از حضور در تمرين پرسپوليس محروم شد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دستور پزشك معالجش، از حضور در تمرين محروم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي، دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران، به دليل درد زياد از ناحيه گردن، با دستور پزشكان و جراح ش از حضور در تمرين محروم شد.
وي حداقل يك هفته دور از تمرين خواهد بود؛ اما قرار است روز دوشنبه با پزشك و جراحش وضعيت نهايي خود را روش كند.
مسعود زارعي نيز تمرينات خود را روزانه دو جلسه در آكادمي ملي المپيك زير نظر كماسي پيگيري ميكند و به گفته خودش، حدود يك ماه و پانزده روز ديگر به ميادين باز مي گردد.
در صورت صحت مذاكره با صادقي صورت ميگيرد
شكايت باشگاه مس كرمان از باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: باشگاه مس كرمان در صورت صحت داشتن مذاكره با مدافع تيم فوتبال اين باشگاه، از پرسپوليس شكايت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالرضا برهاني نژاد اعلام كرد: در صورتي كه مذاكره مسئولان پرسپوليس يا واسطه اي از اين سوي آنها با اميرحسين صادقي صحت داشته باشد، از اين باشگاه به طور رسمي شكايت ميكند.
مدير عامل مس تاكيد كرد: اين خلاف قانون است زيرا صادقي تا پايان فصل با باشگاه قرارداد دارد. اين حركات شايسته نيست كه بخواهيم رقيب را با مسايل حاشيه اي دچار تنش كنيم. ما هم مي توانيم بازيكنان پرسپوليس مثل عليرضا نيكبخت يا ايوان پترويچ را هوايي كنيم.
مذاكرات با مدافع توگويي مثبت بود
چانگاي، مدافع سابق النصر در تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مدافع اهل توگو پس از مذاكره با مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز با شاگردان افشين قطبي تمرين مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، چانگاي نام اين مدافع ملي پوش توگويي است كه در صورت تاييد از سوي افشين قطبي، به عضويت پرسپوليس در خواهد آمد.
آخرين تيم باشگاهي اين مدافع، النصر عربستان بوده است.
قطبي فيلم بازي هاي اين بازيكن را تاييد كرده است؛ اما بايد در تمرينات نيز مورد تاييد قرار گيرد.
پرسپوليس يك مدافع ملي پوش توگويي ديگر به نام فرانك آتسو را نيز در اختيار دارد.
در گفتوگو با فارس
قطبي: ديكارمو از پرسپوليس اخراج نشده است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجم برزيلي با ميل خودش از پرسپوليس ميرود و اخراجي نيست.
افشين قطبي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ديكارمو پس از بازي با صباباتري به ديدار من آمد و اعلام كرد نميتواند در ليگ برتر ايران بازي كند، چون برخي بازيكنان كه 15 موقعيت را خراب ميكنند، مورد انتقاد واقع نمي شوند؛ اما وي با از دست دادن يك موقعيت فريادهاي همه را مي شنود.
وي ادامه داد: دي كارمو معتقد است هواداران حق دارند و باوجود مدت زمان كمي كه در ايران حضور دارد، به آنها علاقه قلبي پيدا كرده است؛ اما از لحاظ روحي دچار مشكلاتي شده و نمي تواند در ليگ ايران بازي كند.
قطبي با تاكيد بر اين مطلب كه ديكارمو به هيچ عنوان از پرسپوليس اخراج نشده است، تاكيد كرد: مهاجم برزيلي خود تصميم به قطع همكاري گرفت و مسئولان باشگاه نيز با بزرگواري و علاقهمندي با اين درخواست موافقت كردهاند.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: ديكارمو بازيكني با شخصيت و فرهنگ بالا است و مطمئن هستم در آيندهاي نزديك اخبار مربوط به درخشش اين بازيكن را در تيمهاي ديگر خواهيم شنيد.
قطبي در خصوص جذب بازيكنان جديد نيز گفت: در پست دافع چپ بازيكن نياز داريم و پس از آن در دفاع وسط و درون دروازه سعي ميكنيم نفرات خوبي را جذب كنيم. با گزينه هاي مدنظر خود وارد مذاكره شدهايم و بايد در جلسهاي حضوري نيز مذاكره كنيم. از مسئولان باشگاه ممنونم كه دست مرا در اين خصوص باز گذاشته اند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيمهاي ژاپني و كرهاي را به خوبي ميشناسم و ميدانم با هزينههاي بالا بازيكنان خارجي و درجه يك را به كشور خود ميآورند تا در ليگ قهرمانان موفق باشند.
وي افزود: آسياييها با وجود اين سرمايه گذاري كار سختي در ايران در پيش دارند و مي دانند پيروزي در ورزشگاه آزادي با حضور 100 هزار تماشاگر واقعا دشوار است. از هم اكنون بايد بستري آماده كنيم تا بازيكنان دچار استرس نشوند.
وي ادامه داد: ليگ قهرمانان با توجه به اينكه با نام ايران وارد آن ميشويم، براي ما اهميت چند برابر دارد. در حال حاضر تيمهاي بزرگ اروپا در ليگ خود نتايج ضعيف گرفتند؛ اما در ليگ قهرمانان اروپا قدرتشان چند برابر است.
قطبي در مورد آمادگي بازيكن كامروني گفت: خوشحالم كه الونگ الونگ به شرايط آرماني رسيده است و از يك هفته ديگر ميتواند در تمرينات پر فشار شركت كند. عادت دارد به توپ برخلاف خيليها كمتر ضربه بزند و مفيد و موثر در خدمت تيم باشد.
قطبي خاطرنشان كرد: به بازيكنان خود اعتقاد دارم و همان طور كه بارها گفتم بايد منتظر حماسهسازي آنها در آسيا باشيم. هركدام از آنها وزنهاي محسوب مي شوند و مطمئن هستم به خوبي پاسخ اعتماد ما را مي دهند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص دعوت كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي به تيم ملي اظهار داشت: واقعا خوشحال هستم كه سه بازيكن پرتلاش ما در تيم ملي هستند. مسئولان تيم ملي مطمئن باشند آنها بازيكنان با تعصب و موثري هستند و ميتوانند عصاي دست آنها باشند. براي آنها و تيم ملي ايران آرزوي موفقيت ميكنم.
قطبي در پايان خطاب به هواداران خاطرنشان كرد: بهتر است هواداران ما نتيجه بازي با صباباتري و مشكلات پس از آن را فراموش كرده و از امروز به دنبال شروعي تازه در كنار پرسپوليس باشند. مطمئنم با درايت هيئت مديره روزهاي آفتابي به زودي براي ما سر مي رسد.
کانون هواداران پرسپولیس : دو بازيكن موثر پرسپوليس در بازي اين تيم مقابل صبا باتري سهاخطاره شدند و ديدار حساس اين تيم در هفته پانزدهم را از دست دادند.
كريم باقري و پتروويچ با اخطاري كه در ديدار با صباباتري از رحيم رحيميمقدم دريافت داشتند سهاخطاره شدند تا از بازي حساس با پيكان در هفته پانزدهم محروم شوند.قطبي در اين بازي با مشكلات زيادي مواجه خواهد بود.
پرسپوليس شش گل به آرمان زد
مدافع توگويي بازي كرد
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/08/19
11-09-2008
13:05:35
8708-11505: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
تيم فوتبال پرسپوليس در يك بازي تداركاتي برابر تيم آرمان به پيروزي شش بر يك رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس امروز (يكشنبه) در يك بازي دوستانه در زمين شمارهي يك مجموعهي ورزشي راهآهن با نتيجهي شش بر يك تيم آرمان را شكست داد.
اين بازي در سه تايم 30 دقيقهاي و از ساعت 11 و 15 دقيقه آغاز شد.
گلهاي تيم پرسپوليس را هادي نوروزي (دو گل)، بهادر عبدي (دو گل) و ابراهيم توره (دو گل) به ثمر رساندند.
تيم پرسپوليس در 30 دقيقهي دوم گلي را به اين تيم نزد. در تركيب تيم پرسپوليس در اين بازي تمريني از ابتدا الياسي، عليرضا محمد، فرضيات، حيدري، ضياء نيكنفس، پژمان نوري، حسين بادامكي، بهادر عبدي، محمد منصوري، هادي نوروزي و ابراهيم توره حضور داشتند.
افشين قطبي در تايمهاي مختلف اين مسابقه پژمان نوري را با فرهاد خيرخواه، كوبي ماسا موسو چانگاي (مدافع توگويي و تستي تيم پرسپوليس) را با سپهر حيدري، الهايي را با عليرضا محمد، كياني را با الياسي و همچنين عبدالحسيني را با ابراهيم توره تعويض كرد. تك گل تيم آرمان در 30 دقيقهي اول اين مسابقه به ثمر رسيد.
اين بازي در حضور 100 تماشاگر برگزار شد كه بيش از نيمي از آنها را دوستان و آشنايان بازيكنان تيم آرمان تشكيل ميدادند. اين تيم كه متعلق به نزاجاست، متشكل از سربازان جواني بود كه ميانگين سني آنها از 19 يا 20 سال تجاوز نميكرد.
داور اين مسابقه يكي از هواداران پرسپوليس بود و كمكهاي او نيز از بازيكنان تيم آرمان بودند.
حين اين مسابقه بازيكنان پرسپوليس كه در بازي حضور نداشتند در كنار زمين همراه با پرويز كماسي تمرين ميكردند.
ساير بازيكنان اصلي پرسپوليس در اين مسابقه حضور نداشتند. همچنين علي كريمي نيز مدت كوتاهي در ابتداي اين بازي دركنار زمين حاضر شد و از مربيان تيم اجازه گرفت و ورزشگاه را ترك كرد.
در گفت و گو با فارس
مرزبان: از افشين قطبي به فيفا شكايت خواهم كرد
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل حرفهاي بيربط و دروغ پس از بازي با صبا باتري، از قطبي به فيفا شكايت ميكنم.
عليرضا مرزبان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بالاترين مدرك مربيگري جهان را دارم و استاد من شخص بزرگي به نام روته مولر است. در پنچ كلاس معتبر فيفا و 10 كنگره معتبر جهان، با اسناد و مدارك معتبر شركت كردهام.
وي افزود: قطبي ميخواهد رسانه را به بازي بكشاند و خودش را شيرين كند. او ميخواهد با اكاذيب و مصاحبههايش از اخراج و بار مسئوليت فرار كند. اين مسئله را بعد از بازي با صبا باتري ثابت كرد.
مرزبان عنوان كرد: بعد از تيم دسته دومي بوندسليگا و زير نظر بزرگي مانند ولس گاين فرانك در زمان حضور سيروس دين محمدي در آلمان به عنوان دستيار بودم، در تمام تيمها مخصوصا در دسته سوم آلمان، سرمربي بودم. مثل قطبي يك آناليزور نبودم كه مدركي را در 2 سال از ترس، به كسي نشان ندهم.
مربي سابق پرسپوليس عنوان كرد: همه ميدانند با اصرار حميد استيلي به تيم بزرگي مثل پرسپوليس آمدم تا علم خودم را به اين تيم تزريق كنم. خوشبختانه مثل آقاي قطبي دنبال بهانه و تهمت زدن به كسي نبودم.
وي گفت: فصل گذشته در دفاع وسط سپهر حيدري و نصرتي بودند و نوري نيز در جناح چپ بود. چرا بهترين خط دفاع را داشتيم؟ تيم ها آرزوي گلزني به ما را داشتند چون قدرت تاكتيكي بالا را به خوبي پياده ميكرديم. فرق من و استيلي با قطبي اين است.
مرزبان ادامه داد: مربي ميتواند از لحاظ روحي، رواني و تاكتيكي، تيمي را بعد از يك يا دو باخت اصلاح كند؛ اما آقاي قطبي با اين همه مهره و تلاش هيئت مديره، چرا تا امروز اين تيم را تخريب كرده تا روزي برسد كه هواداران تمام باشگاه را به خاطر او زير سوال ببرند.
مرزبان خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان يك بدنساز يا آناليزور نيستم؛ بلكه فقط به خاطر پرسپوليس و استيلي اين مسووليت را قبول كردم. حالا آقاي قطبي پس از كنفرانس مطبوعاتياش اسم مرا ميگويد كه به هيچ عنوان كنار او كمك مربي نبودم.
وي درباره عملكرد دي كارمو در اين فصل، عنوان كرد: او بد بازي ميكند. يك روز ميگويند كفش يا جوراب ندارد. روز ديگر حمايت نكردن مسئولان و هواداران را بهانه ميكنند. فصل گذشته با اصرار ايشان، دو بازيكن خارجي را جذب كرديم. از آقاي قطبي ميپرسم چرا آراندا فقط پول گرفت و روي نيمكت نشست؟ يا موته بعد از چند بازي از فوتبال محو شد. معلوم است ايشان به دنبال پول است.
مربي سابق پرسپوليس درباره شكايت از قطبي گفت: او بايد حرفهايش را مقابل رسانههاي گروهي پس بگيرد. در غير اينصورت، از وي به مراجع قضايي و فيفا تا 2 روز ديگر شكايت ميكنم و اعلام ميكنم كه دروغگويي بزرگ است و در ايران كارهايي را انجام داده كه غيرقابل تصور است.
وي افزود: از قطبي خواهش ميكنم همانطور كه بارها گفتم، مدارك فوتبال خود را با من در يكي از شبكههاي تلويزيوني به نمايش بگذارد تا مردم همه چيز را بفهمند.